فرایند حلال

فرایند حلال

این استاندارد روی هم رفته بررسی هایی در تمام مراحل (از مواد خام تا محصول نهایی) را تعیین می کند که شامل آماده ­سازی، پرورش، بسته بندی، برچسب­زدن، جابجایی، انتقال، توزیع، ذخیره­سازی، پخت غذای حلال و نحوه ارائه آن طبق ضوابط شرعی، اعمال می شود.
کلیه نیازمندی های این استاندارد، عمومی و جامع هستند و به منظور کاربرد کلیه سازمان ها در زنجیرۀ غذایی بدون در نظر گرفتن وسعت و پیچیدگی آنها در نظر گرفته شده است و شامل سازمان­هایی که درگیر یک مرحله و یا مراحل بیشتری در این زنجیره غذایی شده اند، نیز می شود.
مقررات این استاندارد در تمامی سازمان­ها، در ”مقررات استاندارد گواهی غذای حلال“ گنجانیده شده است.
حقیقت مسلم اینکه غذاهای غیر سالم بعنوان حلال در نظر گرفته نمی شوند، بنابراین استانداردهای کیفی شامل سلامت غذا و قابلیت بازبینی (به منظور تضمین ادعا) باید پیش شرط لازم این استاندارد قرار گرفته باشد.

اشتراک گذاری پست

درباره ی نویسنده

tst

مهندس احمدی-مشاور برنامه ریزی و سیستم ها-موسسه رزق حلال
این موسسه آمادگی هرگونه همکاری از ایده پردازی تا طراحی و ساخت محصولات صنعتی، شهری، فرهنگی-اجتماعی، سیستمی و … را دارد. بدین منظور می توانید با ما تماس حاصل فرمائید.
تلفن:09331188467 ایمیل: halaltec@live.com

دیدگاه

دیدگاهی ثبت نشده.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.