منظور از عیار رنگدهی زعفران چیست؟

عیار زعفران  با عوامل مختلفی  سنجیده میشود که مهتمرین آن قدرت رنگدهی و سپس عطر و طعم میباشد.

عامل اصلی رنگ زعفران عنصری است بنام کروسین که در زعفران ایرانی گاهاً به بالای ۳۰۰ میرسد و در زعفران سایر مناطق دنیا به ندرت به بالای ۲۰۰،که در زعفران ایرانی به دلیل اختلاف دمای بین شب و روز و اقلیم منطقه این عیار بالاتر از سایر مناطق است.

اشتراک گذاری پست

درباره ی نویسنده

tst

مهندس احمدی-مشاور برنامه ریزی و سیستم ها-موسسه رزق حلال
این موسسه آمادگی هرگونه همکاری از ایده پردازی تا طراحی و ساخت محصولات صنعتی، شهری، فرهنگی-اجتماعی، سیستمی و … را دارد. بدین منظور می توانید با ما تماس حاصل فرمائید.
تلفن:09331188467 ایمیل: halaltec@live.com

دیدگاه

دیدگاهها بسته شد.